Ψηφιακό έντυπο για τον 8ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων (EuroSkills Gdańsk 04-10/09/2023)

Αυτό το έντυπο αναφέρεται στον 8ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων (EuroSkills) που πραγματοποιήθηκε στο Gdańsk της Πολωνίας, 04-10/09/2023 και συντάχθηκε από το FRSE (Ίδρυμα για την Ανάπτυξη του Εκπαιδευτικού Συστήματος της Πολωνίας) σε συνεργασία με το WorldSkills Poland.

Περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη επισκόπηση με πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα σχετικά με τις προσφερόμενες ειδικότητες, τον αριθμό των εθελοντών, τις χώρες που συμμετείχαν, τους διαγωνιζόμενους, τον τόπο διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων, τα μετάλλια, στιγμιότυπα ανά ειδικότητα, τη διαδρομή από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων με τα πρόσωπα-κλειδιά και το χρονοδιάγραμμα, τη διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου για την ΕΕΚ, πληροφορίες για την ημέρα εξοικείωσης (familiarisation day), την προπαρασκευαστική συνάντηση, την τελετή έναρξης και λήξης, τους επίσημους χορηγούς, διάφορες εκδηλώσεις και δοκιμαστικά εργαστήρια (Try-a-Skill).

Στον 8ο  Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων (EuroSkills) 2023 συμμετείχαν 32 χώρες, με 576 διαγωνιζόμενους σε 42 επίσημες ειδικότητες (Skills). Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε τρεις ειδικότητες (Web Developer, Electrical Installations, Automobile Technology) από τους διακριθέντες του 1ου Εθνικού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου 2023.

Μπορείτε να το προβάλετε και να το κατεβάσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://issuu.com/frse/docs/album_euroskills_2023